• +31 (0) 570831474
Designer

Onze diensten

Bij Studio 1001 kunt u terecht voor veel verschillende soorten fotoshoots. Zo kunt u kiezen voor een romantische shoot met uw geliefde, maar ook voor een shoot van uw hond of kat. Wij maken de mooiste foto’s van u en uw familieleden, jong en oud. Lees hieronder over alle opties die wij u kunnen aanbieden.

Neem direct contact op

Pasfoto's

Bij Studio 1001 helpen wij u aan kwalitatief goede pasfoto’s. Het resultaat voldoet altijd aan de eisen die worden gesteld aan de foto’s, zodat u de afbeeldingen kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. De officiële pasfoto’s worden met nauwkeurigheid gemaakt en worden vervolgens snel geleverd.

Familie fotoshoot

Een mooie fotoshoot van de familie is een uitstekende manier om de onderlinge band te vereeuwigen. Ongeacht of je nog met z’n drietjes bent of juist met een groot gezelschap. Bij Studio 1001 helpen wij graag met het maken van de ideale fotoreeks van uw familie. In overleg creëren we de perfecte setting voor de foto’s, geheel naar uw wens.

Romantische fotoshoot

Wilt u een leuke verrassing voor uw partner? Dan is een romantische fotoshoot een schot in de roos. Cadeau of niet, een mooie foto van een verliefd koppel aan de muur is gegarandeerd een succes. Uiteraard zorgen wij voor een heel romantische setting, zodat het schieten van de foto’s extra memorabel wordt. Een uitstekende manier om de liefde tussen twee mensen te benadrukken.

Portret fotoshoot

Een selfie is onvoldoende om een goede portretfoto te maken. Voor professionele foto’s van topkwaliteit is Studio 1001 de plek waar u moet zijn. Wij hebben veel ervaring met portretfotografie. Of de foto’s nu voor een officieel document zijn, voor op het dressoir bij uw ouders of voor bijvoorbeeld visitekaartjes: een portretfotoshoot is een ideale manier om in een mum van tijd de ideale portretfoto’s in bezit te hebben.

Baby fotoshoot

De allerkleinsten blijven altijd maar kort zo klein. Voor je het weet, fietsen ze zelf naar school toe. Speciaal voor ouders met baby’s biedt Studio 1001 de babyfotoshoot. De kleintjes houden zich natuurlijk niet aan de ongeschreven regels van de fotografie, maar daar heeft de fotograaf ervaring mee. De babyfotoshoot is een ideale manier om hun eerste levensfase te vereeuwigen. Uiteraard mag de fotoshoot ook samen met bijvoorbeeld een grote broer of zus.

Kinder fotoshoot

Iedereen met kinderen kan het beamen: voordat je het weet zijn ze groot. Juist van hen is het belangrijk om een mooi aandenken te hebben voor later. Studio 1001 heeft veel ervaring met kinderfotografie, van peuters tot pubers. Wij zorgen ervoor dat uw kind zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de shoot, om zo het mooiste resultaat te krijgen.

Duo fotoshoot

Wilt u samen met uw geliefde een mooie fotoserie maken? Of met een andere dierbare, zoals een ouder, broer, zus, kind of kleinkind? De fotografen van Studio 1001 helpen graag bij het verwezenlijken van uw wensen. Een duofotoshoot is de ideale manier om de hechte band met je naasten te vereeuwigen.

Social media fotoshoot

Het is tegenwoordig belangrijker dan ooit om actief te zijn op social media. Een goede profielfoto zorgt immers voor een goede eerste indruk. De foto’s moeten een frisse en representatieve uitstraling hebben. Of u nu een professionele foto wilt voor LinkedIn of een meer informele foto voor platforms als Facebook, in onze studio helpen we u graag verder.

Zwangerschapsshoot

De zwangerschap is een bijzondere periode, een tijd waarin moeder en kind een hechte band krijgen. Om deze speciale ervaring te vereeuwigen kunt u terecht bij Studio 1001. De fotograaf zorgt voor een onvergetelijke shoot, zodat de moeder ook jaren na de geboorte een mooi aandenken heeft. In overleg creëren wij de ideale setting voor de shoot, om zo een optimaal resultaat te bereiken. Uiteraard is het mogelijk om ook de vader en eventuele broertjes en zusjes bij de shoot te betrekken.

Dierenfotografie

Studio 1001 fotografeert naast mensen ook dieren. Veel dieren blijven niet altijd gehoorzaam zitten, maar dat is geen enkel probleem. Onze fotografen hebben de nodige ervaring op het gebied van dierenfotografie. Bij ons kunt u gerust langskomen met bijvoorbeeld uw hond of kat. Wij zorgen ervoor dat u aan het eind van de shoot prachtige foto’s heeft voor nu en later.

Sensuele boudoir fotoshoot

Wilt u een spannende en sexy fotoshoot om bijvoorbeeld uw partner te verrassen? Wij denken graag mee aan de ideale setting voor deze Sensuele boudoir fotoshoot. Op deze manier weet u zeker dat het verleidelijke resultaat van de fotoshoot geheel naar uw wens zal zijn.

Fotoshoot op locatie

Studio 1001 beperkt zich niet alleen tot de studio zelf. Bij ons behoort een fotoshoot op locatie altijd tot de mogelijkheden, ongeacht het aantal mensen. Zo kunt u een fotoshoot doen in de buurt waar u bent opgegroeid, of juist op een prachtige locatie in de natuur. Samen bespreken we waar de locatie aan moet voldoen, zodat u aan het eind van de shoot de perfecte fotocollectie heeft.