• +31 (0) 570831474

Fotoshoot met je familie

Bent u trots op uw mooie gezin of familie? Legt u het liefst elk moment vast om er later op terug te kunnen kijken. Samen met uw gezin of familie voor een professionele camera is de perfecte manier om familiefoto's te maken. Achteraf ontvangt u digitaal de kwalitatief hoogwaardige foto’s zodat u er mee kan doen wat u wil. Hangt u ze aan de muur of geeft u een foto op canvas cadeau?

Om er voor te zorgen dat het resultaat naar jullie wens zal zijn kijken we tussendoor samen naar de beelden. Dan kunnen we kijken of er poses aangepast moeten worden. Na circa 1 uur zit de fotoshoot er op en zijn er genoeg foto’s gemaakt om een selectie te kunnen maken van de mooiste foto’s.

Onze diensten

Studio 1001 is gevestigd in Deventer, waar wij een eigen professionele fotostudio hebben. Maar we komen natuurlijk ook naar de locatie van uw keuze. Dus wanneer u bijvoorbeeld een fotograaf in Almelo zoekt is dit geen enkel probleem. Naast de mooiste foto’s tijdens bijvoorbeeld een baby fotoshoot, maken wij ook andere, prachtige foto’s tijdens een:

Welk moment u ook beleeft, of gaat beleven, Studio 1001 legt het vast. Door onze expertise en door het gebruik van professionele fotocamera’s weten wij keer op keer prachtige beelden te maken die u nog lang zult koesteren.

Wij leggen het voor u vast!

Wij vereeuwigen graag uw meest mooie momenten op een professionele manier. Laat dan ook een bericht achter met uw wensen, of u nu een portretfotograaf of een trouwfotograaf in Almelo zoekt, wij kunnen het regelen. Wij bellen u graag terug om alle zaken door te spreken zodat u verzekerd bent van professionele foto’s die over tientallen jaren nog dezelfde, prachtige herinneringen oproepen.

Bel mij terug


Neem contact op