• +31 (0) 570831474

Mondkapje, 1.5 Meter & QR-code niet verplicht bij fotoshoot of pasfoto.

Fotograaf Lochem

Zoekt u een fotograaf in Lochem om een speciaal moment vast te leggen? En wilt u zeker zijn van een fotograaf die professioneel is en met de beste apparatuur werkt? Zoek dan niet verder en laat uw momenten vast leggen door Studio 1001.De fotografen van Studio 1001 staan altijd voor u klaar. Wij voorzien u van de mooiste foto’s die uw meest waardevolle momenten voor altijd vastleggen.

Onze diensten

Studio 1001 is gevestigd in Deventer, waar wij een eigen professionele fotostudio hebben. Maar we komen natuurlijk ook naar de locatie van uw keuze. Dus wanneer u een fotograaf in Lochem zoekt is dit geen enkel probleem, wij komen ook naar u! Naast de mooiste foto’s tijdens bijvoorbeeld een huwelijk, maken wij ook andere, prachtige foto’s tijdens een:

Welk moment u ook beleeft, of gaat beleven, Studio 1001 legt het vast. Door onze expertise en door het gebruik van professionele fotocamera’s weten wij keer op keer prachtige beelden te maken die u nog lang zult koesteren.

Herinneringen om vast te leggen

Een foto laat u elke keer weer dat ene, prachtige moment herbeleven. Dat is het mooie van een foto. Hierdoor kunt u ook jaren later de foto’s erbij pakken en teruggaan naar dat ene, speciale moment. Of dit nu uw bruiloft is of foto’s van uw zoon of dochter toen hij of zij nog klein was. Foto’s vereeuwigen het heden en wij doen dat op de mooiste manier. Dus ga voor de beste fotograaf van Lochem, Studio 1001

Wij leggen het voor u vast!

Wij vereeuwigen graag uw meest mooie momenten op een professionele manier. Laat dan ook een bericht achter met uw wensen, of u nu een portretfotograaf of een trouwfotograaf in Lochem zoekt, wij gaan het regelen. Wij bellen u graag terug om alle zaken door te spreken zodat u verzekerd bent van professionele foto’s die over tientallen jaren nog dezelfde, prachtige herinneringen oproepen.

Bel mij terug


Neem contact op