• +31 (0) 570831474

Officiële pasfoto´s

Wij maken pasfoto´s volgens de eisen die gesteld zijn door het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Officiële identiteitsbewijzen zijn verplicht een pasfoto te gebruiken die voldoet aan de zogenaamde ‘biometrische’ eisen. De voorwaarden voor pasfoto’s zijn onder andere de afmeting, kwaliteit, houding en gezichtsuitdrukking. Als je pasfoto niet aan de biometrische eisen voldoet, wordt deze resoluut door de overheidsinstantie, zoals de gemeente, afgewezen.

Garantie

Wij geven een garantie op door ons gemaakte pasfoto’s. Indien een officiële instantie uw pasfoto niet goedkeurt, kunt u kosteloos een nieuwe maken of geld terugkrijgen. Let op: enkel op vertoon van afwijzing van een officiële instantie. De betreffende officiële instantie geeft hiervoor gebruikelijk een formulier met de reden van afkeuring aan u mee.

Over Studio 1001

Wij van Studio 1001 hebben een echte passie voor fotografie en deze willen wij graag met u delen, door voor u de mooiste foto’s te maken. Het geeft ons enorm veel voldoening om u blij te maken met foto’s waarvan wij weten dat deze jaren later nog steeds met een glimlach worden bekeken. Niets is ons dan ook te gek, zolang wij de herinneringen kunnen vastleggen die u blijft koesteren.

Onze diensten, van trouwfotografie tot portretten

Studio 1001 is gevestigd in Deventer, waar wij een eigen professionele fotostudio hebben. Maar we komen natuurlijk ook naar de locatie van uw keuze. Dus ook wanneer u een fotostudio buiten Deventer zoekt is dit geen enkel probleem. Naast de mooiste foto’s van uw huwelijk, maken wij ook andere, prachtige foto’s tijdens een:
Welk moment u ook beleeft, of gaat beleven, Studio 1001 legt het vast. Door onze expertise en door het gebruik van professionele fotocamera’s weten wij keer op keer prachtige beelden te maken die u nog lang zult koesteren.

Bel mij terug


Neem contact op